Marinet Vacanta Calda si Rece

📅25.01.2021, jucat de: 1294 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Marinet Vacanta Calda si Rece?

Este mereu o zi buna cand noi jocuri cu Buburuza de imbracat online sunt adaugate pe gratis pe site-ul nostru, exact cum se intampla chiar in acest moment, cand invitam toate fetele din intreaga tara sa incerce jocul Marinet Vacanta Calda si Rece, un joc de machiat si imbracat minunat care te va tine in priza si te va distra pe cinste.

Marinette urmeaza sa aiba o vacanta lunga, asa ca in loc sa o petreaca intr-un singur loc, ea a decis ca ar fi mai bine sa aiba parte de best of both worlds prin a merge si la schi, unde este rece, dar si la caldura, pe o insula tropicala unde sa faca plaja. Astfel, tu o vei imbraca pentru ambele climate, ca sa arate extraordinar indiferent de unde se afla pe glob.

Pentru fiecare dintre climate vei incepe prin a-i face machiajul, alegand rujul, fardurile, dar si grosimea si forma genelor ei, si tot din aceeasi etapa vei alege si ce freza sa aiba Buburuza. Pe urma o vei imbraca, avand haine de iarna pentru schi, si haine de plaja pentru insula, evident.

Alege dintre gechi, haine groase, caciuli, fulare, sau manusi, pentru locatia rece, si alege un bikini perfect, bijuterii, sau slapi confortabili pentru plaja. Suntem siguri ca veti gasi tinuta perfecta pentru fiecare tip de vreme, si Buburuza va fi foarte fericita si va arata extraordinar pe toata durata vacantei sale!

Marinet Vacanta Calda si Rece

Cum se joaca Marinet Vacanta Calda si Rece?

Folositi mouse-ul pentru a o imbraca pe Buburuza.