Magazin Manual de Sf Valentin

📅12.02.2020, jucat de: 1425 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Magazin Manual de Sf Valentin?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru, unde o sa gasiti jocul Disney Magazin Manual de Sf Valentin, in care o sa vedeti ca personajul principal va fi Miraculos Buburuza, cea mai cunoscuta fata supererou Disney, pe care toate fetele o plac si vor sa ii fie prietena.

Astazi, o sa vedeti ca Miraculos Buburuza din categoria de jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir vine pe site-ul nostru deoarece are nevoie de ajutorul vostru. Supereroina Disney a pregatit un nou magazin manual cu cele mai dragute accesorii de sfantul Valentin sau de Valentines Day, iar astazi trebuie sa o ajutati sa isi decoreze si sa isi aranjeze acest magazin de pe site-ul nostru, pentru ca toate personajele Disney sa vina si sa isi cumpere cadouri de Valentines Day.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca voi alaturi de Miraculos Buburuza, o sa ajungeti sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati unul dintre cele mai moderne si cele mai cochete magazin manuale de pe site-ul nostru. Miraculos Buburuza doreste sa va folositi mouse-ul pentru inceput, deoarece trebuie sa asezati toate rafturile si toate politele de pe perete, pentru a aseza fiecare cadou manual de Valentines Day.

Pentru ca magazinul manual de Valentines Day sa fie un adevarat succes, o sa vedeti ca Miraculos Buburuza dar si Motan Noir au pregatit pentru voi o gramda de accesorii si mici cadouri pentru indragostiti. O sa gasiti ursuleti de plus de diferite culori, care vor avea o inimioara pe piept. Cutii de ciocolata in forma de inimioara, buchete de flori in special trandafir dar si diferite alte accesorii rosii precum cordelute cu inimioare la capat vor fi gata sa apara in acest joc, iar voi le puteti gasi in magazinul de cadouri.

Trebuie sa va folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa asezati toate cadourile de Valentines Day pe rafturile din magazinul lui Miraculos Buburuza. O sa vedeti ca prietena voastra Disney va avea nevoie si de culori pentru pereti si sa decorati intregul magazin, la fel folosindu-va de mouse, iar noi suntem siguri ca o sa va intalniti din nou alaturi de multe alte personaje Disney in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Magazin Manual de Sf Valentin

Cum se joaca Magazin Manual de Sf Valentin?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.