Nunta lui Marinet si Luke

📅28.06.2021, jucat de: 2382 ori, voturi: 44

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Nunta lui Marinet si Luke?

Marinete si iubitul sau din Buburuza de la Disney Channel si-au dezvaluit in sfarsit dragostea unul pentru celalalt, si nu au mai pierdut nicio secunda, ci cei doi se casatoresc imediat, si tu ai norocul sa fi stilista lor, asta doar daca chiar acum si aici te vei juca jocul Nunta lui Marinet si Luke!

Ajuta mireasa si mirele sa arate extraordinar de ziua lor speciala!

Pentru inceput vei incepe cu mireasa, evident, pentru care ii vei face machiajul, etapa in care ii vei alege culoarea pentru ruj, fardurile de deasupra ochilor, si pudra pentru obraji, urmand ca apoi sa ii alegi si freza dintre cele disponibile.

Imbrac-o pe Marinette pe urma, alegand rochia de mireasa perfecta, accesorieaz-o cu un voal, daca vrei, si completeaza look-ul cu o pereche de pantofi dar si un buchet de flori.

Pentru etapa de imbracat a mirelui vei alege freza sa, un costum demn de un mire, si pentru a-i completa look-ul alegi perechea de pantofi dar si o floare in piept, daca iti place acest accesoriu.

Acum ca stii cat de simplu dar si distractiv este acest joc, speram ca nimic nu te va opri din a-l incepe chiar acum, si a te distra pe cinste cum doar aici poti sa o faci!

Nunta lui Marinet si Luke

Cum se joaca Nunta lui Marinet si Luke?

Folositi mouse-ul.