Mine Caves Stele Ascunse

📅23.02.2020, jucat de: 719 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mine Caves Stele Ascunse?

O sa vedeti ca astazi dragi prieteni am adus jocul Mine Caves Stele Ascunse, un joc 2020 Minecraft pentru copii, in care trebuie sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, astfel incat sa deveniti cei mai buni jucatori online.

 Voi dragi copii o sa vedeti ca Steve Minecraft a adus pentru voi unul dintre cele mai interesante imagini Minecraft din intreaga lume a cuburilor, iar voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa gasiti toate stelele ascunse alaturi de Steve Minecraft, pentru a termina jocul intr-un timp scurt.

O sa gasiti in acest joc Minecraft online, o sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de toti prietenii vostri, sa vedeti cum Steve Minecraft va pregati o gramada de imagini cat mai interesante din intreaga lume Minecraft. Trebuie sa va folositi mouse-ul in acest joc pentru copii, iar voi dragi prieteni trebuie ca in cel mai scurt timp, sa folositi mouse-ul si lupa, astfel incat sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa reusiti ca alaturi de Steve Minecraft sa gasiti fiecare stea ascunsa.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, alaturi de Steve Minecraft, o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum o gramada de stele vor fi gasite si voi o sa acumulati o gramada de puncte. O sa va distrati de minune in acest joc 2020 Minecraft pentru copii, iar voi o sa gasiti in categoria de jocuri Minecraft de baieti o sa intalniti o gramada de alte provocari interesante.

Fiecare imagine Minecraft din acest joc va fi diferita, insa le puteti deschide doar daca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa gasiti stelele din fiecare imagine inainte sa treceti pe la urmatoarea imagine Minecraft. Distractie placuta!

 

Mine Caves Stele Ascunse

Cum se joaca Mine Caves Stele Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.