Baiatul cu Pietricele

📅19.02.2020, jucat de: 638 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul cu Pietricele?

Baiatul cu Pietricele este cel mai nou joc online pentru copii aici pe site-ul nostru, unde astazi trebuie sa salvati cat mai multe pasari de la a fi mancate de catre un balaur mare si fioros. Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite, astfel incat in cel mai scurt timp,  sa folosii mouse-ul si sa aruncati pietricele catre coliviile pasarilor.

Acest nou joc online cu animale si de indemanare se joaca folosind mouse-ul, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece este un nou joc Bubbles, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa eliberati toate pasarile din colivie.

O sa vedeti ca fiecare pasare va avea o anumita culoare, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul o sa reusiti sa trageti cu pietricele catre colivie pentru ao sparge si pentru a elibera toate pasarile. Cu fiecare pasare eliberata, o sa vedeti ca veti acumula o gramada de puncte, iar voi veti vedea cum diferite alte jocuri pentru copii vor aparea pe site-ul nostru foarte curand.

Pentru a avea un punctaj mare, voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa imperecheati cat mai mule pasari cu aceeasi culoare, astfel o sa vedeti cum pasarile vor fi eliberate daca se aduna mai mult de 3 in momentul in care sunt in cusca, iar voi o sa le eliberati si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, vor fi diferite alte jocuri 2020 de indemanare si alte jocuri bubbles pe care voi sa le jucati gratuit.

Acest joc Baiatul cu Pietricele este unul extrem de interesant, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va folositi mouse-ul si sa eliberati pasarile potrivite pentru ca restul pasarilor sa creeze un grup, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 pentru copii chiar aici pe ajocuri.ro cu multe alte tipuri de pasari si de animale. Distractie placuta!

 

Baiatul cu Pietricele

Cum se joaca Baiatul cu Pietricele?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.