Buburuza Inimioare Ascunse

📅15.02.2020, jucat de: 2872 ori, voturi: 25

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buburuza Inimioare Ascunse?

Buburuza Inimioare Ascunse este cel mai nou joc online de fete de pe ajocuri.ro, in care va puteti intalni alaturi de Miraculos Buburuza si Motan Noir. Acesta este un nou joc de fete de ziua indragostitilor sau de Valentines Day, in care suntem siguri ca o sa va distrati alaturi de supereroina voastra preferata.

In acest joc Disney, o sa vedeti ca Miraculos Buburuza are mare nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii veti reusi sa vedeti cum Miraculos Buburuza are o gramada de imagini dragute cu Motan Noir si cu alte perechi de indragostiti Disney.

Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi in acest joc pentru fete, astfel incat sa aveti un punctaj cat mai mare. Miraculos Buburuza trebuie sa gaseasca cat mai multe inimioare ascunse in fiecare imagine, ceea ce nu o sa fie usor deloc.

Trebuie sa va folositi mouse-ul, astfel incat sa gasiti aceste inimioare ascunse de Valentines Day. O sa vedeti ca in fiecare imagine, Miraculos Buburuza va fi alaturi de Motan Noir. Trebuie sa folositi mouse-ul, care controleaza o mica lupa si care va va ajuta sa vedeti mai aproape fiecare parte din imagine, unde s-ar putea ascunde aceste inimoare de Valentines Day.

O sa va distrati de minune alaturi de fata supererou de pe Disney Channel in acest joc online, iar voi dragi copii o sa vedeti cum buna voastra prietena Miraculos Buburuza dar si Motan Noir se vor intoarce alaturi de foarte multe alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati impreuna pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

Buburuza Inimioare Ascunse

Cum se joaca Buburuza Inimioare Ascunse?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.