Marinette de Black Friday

📅29.11.2020, jucat de: 1534 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Marinette de Black Friday?

Foarte multe jocuri pentru copii apar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi o sa vedeti ca am pregatit o super provocare din categoria de jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir, in care o sa va distrati alaturi de supereroina Disney.

Acesta este un nou joc online de imbracat, de fete si de coafat, in care o sa vedeti ca Marinette are mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine de Black Friday, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii gasiti haine, machiaje si coafuri.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca Miraculos Buburuza are mare nevoie de ajutorul vostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti o gramada de machiaje, haine speciale de Black Friday dar si coafuri si accesorii care sa o ajute sa arate cat mai bine.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca personajul Disney are mare nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine. Creati vestimentatii elegante si frumoase pe care Miraculos Buburuza sa le gaseasca in fiecare zi incepand de astazi in dulapul sau.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece o sa vedeti cum supereroina Disney sa arate foarte bine de Black Friday cu aceste noi vestimentatii pe care voi le-ati creat pana la finalul acestui nou joc online de imbracat. Distractie placuta!

 

Marinette de Black Friday

Cum se joaca Marinette de Black Friday?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.