Spongebob Cuvinte pe Cuburi

📅10.02.2020, jucat de: 898 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spongebob Cuvinte pe Cuburi?

Spongebob se intoarce pe site-ul nostru ajocuri.ro, si o sa vedeti ca astazi a pregatit pentru voi un nou joc 2020 pentru copii, in care trebuie sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Spongebob sau pe Patrick sa invete noi cuvine si sa treaca de la un nivel al altul.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc educativ, un joc Nickelodeon 2020 pentru copii, in care Spongebob si Patrick sunt personajele principale, iar ei au adus pentru voi o super provocare educativa, cu cele mai interesante cuvinte de pe site-ul nostru. Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru ca Spongebob sa creeze cat mai multe cuvinte in limba engleza.

In fiecare nivel, o sa gasiti litere pe fiecare cubulet din fata voastra, iar voi dragi prieteni trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte inainte ca timpul vostru sa expire. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa munciti din greu, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa imperecheati toate literele pentru a forma cuvinte care au sens si pe care le-ati auzit in episoadele cu Spongebob de pe Nickelodeon.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece literele sunt asezate aleatoriu, iar voi trebuie sa vedeti cum intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite, deoarece odata ce alcatuiti un cuvant, cubuletele pot sa cada astfel incat voi sa puteti crea si alte cuvinte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, Spongebob si Patrick sunt alaturi de voi la fiecare pas, astfel ca suntem siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti ca personajele Nickelodeon vor reveni pe site-ul nostru foarte curand cu multe alte jocuri 2020 educative online. Distractie placuta!

 

Spongebob Cuvinte pe Cuburi

Cum se joaca Spongebob Cuvinte pe Cuburi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.