Impuscati Sticla

📅31.01.2020, jucat de: 1457 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impuscati Sticla?

Cele mai populare jocuri 3D de pe site-ul nostru sunt prezente in categoriile voastre preferate, iar astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc online cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti cel mai mare punctaj pentru a devenit cei mai buni soldati.

Acesta este un nou joc 3D cu impuscaturi, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa va distrati alaturi de prietenii vostri, care vor fi la fel ca si voi, in cautarea punctelor. Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti in acest joc online, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa aveti o tinta foarte buna si sa acumulati o gramada de puncte.

In acest joc 3D, o sa vedeti ca tintele voastre vor fi sticle de plastic, sau chiar si din sticla, pe care trebuie sa le impuscati din diferite locuri si de la distante diferite, pentru a arata ca aveti o tinta foarte buna. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi alaturi de toti prietenii vostri o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni tintasi de pe site-ul nostru. Armele 3D din acest joc vor fi extrem de interesante si de puternice, iar voi o sa vedeti cum le puteti controla folosind mouse-ul.

Trebuie sa fiti extrem de atenti pe toata durata acestui joc, deoarece tintele voastre, adica sticlele vor fi din ce in ce mai greu de impuscat odata ce inaintati in acest joc 3D. Trebuie sa reusiti ca folosind mouse-ul, sa ajungeti sa impuscati aceste sticle 3D care vor atarna de o sfoara sau vor fi puse pe diferite obiecte, pentru ca voi sa le vedeti. Nu va fi usor deloc, insa dragi prieteni suntem siguri ca folosind mouse-ul, o sa folositi arma 3D si o sa impuscati fiecare sticla.

Nivele pe care le deschideti odata ce va impuscati sticlele vor fi mai dificile decat cele anterioare, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa treceti de la un nivel la altul. Numarul de sticle va creste de la un nivel la urmatorul, insa la fel va fi si distanta dintre voi si sticle, astfel ca precizia voastra trebuie sa fie din ce in ce mai buna. Distractie placuta!

 

Impuscati Sticla

Cum se joaca Impuscati Sticla?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.