Super Hitmasters

📅22.10.2020, jucat de: 1010 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Hitmasters ?

Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde noile jocuri precum Super Hitmasters va asteapta cu bratele deschise, iar tot ce trebuie sa faceti este sa apasati click pe joc, sa apasati play si sa incepeti sa acumulati cat de multe puncte puteti pentru a avea cel mai mare punctaj in fiecare nivel.

Astazi, o sa vedeti ca va asteptam alaturi de jocul Super Hitmasters, un joc de baieti cu impuscaturi care suntem siguri ca o sa va placa la nebunie, deoarece este un joc in care o sa fiti un ofiter de politie, iar voi trebuie sa luptati impotriva tuturor infractorilor, iar pentru asta, va vom da o arma speciala pe care sa o controlati folosind MOUSE-ul.

Veti vedea ca politistul vostru cu ochelari de soare, vesta de protectie si palarie de politist se va afla pe strazi, iar voi dragi copii o sa vedeti ca va avea o arma cu laser extrem de puternica pe care voi o veti folosi in fiecare nivel cu ajutorul MOUSE-ului. Nu este usor deloc, insa suntem siguri ca pana la finalul acestui joc de baieti, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa impuscati fiecare infractor din fiecare nivel.

O sa gasiti in fiecare nivel al jocului un numar diferit de infractori pe care dragi copii va trebui sa ii invingeti, iar pentru asta tinta voastra trebuie sa fie aproape perfecta. Primele nivele ale jocului cu impuscaturi si cu politisti vor fi usoare si in care o sa aveti o singura tinta sau un singur infractor, insa dificultatea jocului va creste cu fiecare nivel.

Veti gasi unul, doi sau mai multi infractori in fiecare nivel, iar pozitia lor se va schimba mereu, iar pentru a obtine un punctaj cat mai mare, trebuie sa folositi unul sau doua gloante indiferent de numarul de infractori pe care trebuie sa ii doborati din fiecare nivel, astfel o sa aratati o strategie foarte buna si o tinta aproape perfecta. Distractie placuta!

 

Super Hitmasters

Cum se joaca Super Hitmasters ?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.