Frumoasa Adormita Spa si Recuperare

📅07.02.2020, jucat de: 1117 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Frumoasa Adormita Spa si Recuperare?

Frumoasa din Padurea Adormita se intoarce dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc de ingrijit spa si cu doctori, in care printesa Disney se intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete.

Astazi, printesa Aurora a pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri cu printese, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa o ajutati pe Aurora sa se vindece de toate ranile dar si de toate hainele rupte pe care le poarte. Printesa din Frumoasa din Padurea Adormita a suferit un accident, iar acum este la pat si are nevoie de foarte multe ingrijiri pentru a fi sanatoasa si draguta din nou.

In acest joc Disney, o sa vedeti ca o sa fiti doctori si o sa lucrati la fiecare rana pe care Aurora o are, iar voi o sa vedeti ca printesa voastra preferata trebuie sa se simta cat mai bine. Acesta este un nou joc cu doctori pe care sa il jucati cu mouse-ul dar si pe telefon si pe tableta online. Aici pe site-ul nostru, trebuie sa vedeti cum prima oara, trebuie sa reusiti ca folosind mouse-ul sa curatati toate ranile si toate zgarieturile de pe corpul printesei Disney.

O sa aveti pansamente speciale dar si apa curata si spray-uri dezinfectante pe care sa le aplicati pe rani. Pentru inceput, trebuie sa curatati rana cu mouse-ul, pentru ca Aurora este murdara. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa reusiti sa fiti cei mai buni doctori si o sa vedeti cum printesa Disney o sa fie sanatoasa, dupa care va merge la spa, pentru a o face sa arate cat mai bine.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece printesa Disney este messy, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa creati unele dintre cele mai interesante mahciaje dar si coafuri si accesorii pe care sa le poarte. Trebuie sa o spalati pe Aurora pe cap, sa ajungeti sa ii curatati tenul de taieturi, iar voi o ajutati pe printesa voastra preferata sa fie din ce in ce mai dragute printese Disney de pe site-ul nostru, unde vor continua sa apara multe alte jocuri pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Frumoasa Adormita Spa si Recuperare

Cum se joaca Frumoasa Adormita Spa si Recuperare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.