Printesa Blonda Fabrica de Vraji Wonderland

📅09.11.2020, jucat de: 696 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Blonda Fabrica de Vraji Wonderland?

Cele mai dragute jocuri pentru fete apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca trei printese Disney vin alaturi de jocul Printesa Blonda Fabrica de Vraji Wonderland, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potrivite.

Alaturi de Rapunzel, Aurora si Elsa, voi dragi copii o sa puteti sa deveniti adevarate vrajitoare in Wonderland, insa pentru asta ele vor avea nevoie de ajutorul vostru sa arate precum o vrajitoare si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe fiecare printesa in parte sa creati cele mai interesante vraji de pe site-ul nostru.

Trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati acest joc, deoarece o sa vedeti ca trebuie sa treceti prin nivelele de imbracat, de machiat si de coafat pentru a le ajuta pe cele trei printese Disney sa isi gaseasca hainele cele mai interesante dar si machiajele cele mai colorate, astfel o sa puteti trece la urmatorul nivel, in care o sa pregatiti primele vraji din Wonderland.

Nu uitat ca o sa fiti in Wonderland pe toata durata jocului, astfel ca trebuie sa le gasiti costume de vrajitoare sau costume ale personajelor din povestea Alice in Tara Minunilor pentru Elsa, Rapunzel si Aurora, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti ulterior sa gasiti fiecare ingredient de care aveti nevoie sa creati primele voastre vraji. Distractie placuta!

 

Printesa Blonda Fabrica de Vraji Wonderland

Cum se joaca Printesa Blonda Fabrica de Vraji Wonderland?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.