Gala Designer Fashion

📅29.01.2020, jucat de: 959 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gala Designer Fashion?

Intrati astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri petnru fete, iar astazi pregatim jocul Gala Designer Fashion, in care o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney.

Dupa cum bine stiti, printesele Disney sunt mereu in trend si in pas cu moda, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca patru printese Disney din trei povesti Disney sunt personajele principale, iar ele isi doresc sa arate cat mai bine la cea mai noua gala fashion de pe site-ul nostru.

Voi o sa fiti designeri fashion in acest nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru Ariel din Mica Sirena, Elsa si Anna din Regatul de Gheata dar si Rapunzel, care sunt cele mai bune prietene si merg impreuna la aceasta gala fashion.

Folosind mouse-ul, voi dragi copii trebuie sa deveniti cei mai buni designeri fashion, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati rochii de gala dintre cele mai elegante pentrua aceste printese Disney. Trebuie sa fiti creativi, deoarece Elsa, Ariel, Anna si Rapunzel vor dori sa fie cele mai dragute printese Disney din acest joc online.

Fiecare printesa Disney din acest joc online va avea nevoie de o vestimentatie completa pe care sa o poarte la aceasta gala fashion, astfel ca folosind mouse-ul, trebuie sa intrati in fiecare capitol al jocului, care este impartiti in zona de imbracat rochiile elegante, zona de machiat si zona de coafat.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca alaturi de aceste patru printese Disney sa ajungeti sa gasiti vestimentatiile cele mai frumoase, lucru care o va faca cei mai buni designeri fashion. Trebuie ca fiecare printesa sa aiba o rochie eleganta, un machiaj moderne si sclipitor dar si o coafura extravaganta, iar voi o sa vedeti ca aceste printese vor fi atractia acestei gale fashion. Distractie placuta!

 

Gala Designer Fashion

Cum se joaca Gala Designer Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.