De la Printesa la Influencer

📅20.02.2020, jucat de: 664 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul De la Printesa la Influencer?

Un joc Disney din categoria de jocuri cu Aladdin apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca printesa voastra preferata isi doreste sa ajunga sa fie influencer pe retelele de socializare, iar voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Jasmine sa inceapa sa faca schimbari de look pentru a deveni influencer.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Jasmine sa arate cat mai bine si sa isi faca multi prieteni online. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc, deoarece trebuie sa selectati pentru printesa voastra preferata o gramada de haine, machiaje, coafuri si accesorii pentru a va distra si a arata minunat.

Voi dragi copii o sa vedeti ca printesa Disney va avea nevoie de o gramada de machiaje noi, astfel ca trebuie sa va folositi mouse-ul si sa creati aceste machiaje folosind o gramada de produse de machiat, pudre, creme, culori de machiaj dar si ustensilele de machiat aici pe site-ul nostru, iar printesa Jasmine va avea primul sau machiaj de influencer aici pe site-ul nostru.

Alaturi de Jasmine, va trebui sa treceti la nivelul urmator, in care printesa voastra preferata, este mai aproape de nivelul de influencer, ceea ce inseamna ca trebuie sa gasiti haine noi. Jasmine va dori sa se imbrace cat mai elegant si spectaculos, astfel ca trebuie ca folosind mouse-ul, sa treceti printre rochii, haine si accesorii cat mai interesante, dupa care sa incepeti sa ii faceti diferite poze lui Jasmine pe care sa le posteze pe social media.

Odata ce terminati intreaga schimbare de look pentru Jasmine, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, ea va avea foarte muli urmaritori noi pe Facebook si pe Instagram, iar voi o sa gasiti aici pe ajocuri.ro o gramada de alte jocuri 2020 cu Aladdin pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

De la Printesa la Influencer

Cum se joaca De la Printesa la Influencer?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.