Belle Urgenta la Deget

📅28.01.2020, jucat de: 637 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Belle Urgenta la Deget?

Printesa Belle este personajul principal in cel mai nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Frumoasa si Bestia, in care dragi copii o sa vedeti ca buna voastra prietena are nevoie de ajutor medical, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, trebuie sa o ajutati pe Belle, deoarece s-a taiat la deget, astfel ca are o urgenta medicala, iar voi sunteti singurii doctori de pe site-ul nostru in care printesa Disney are incredere. Degetul lui Belle s-a infectat de la aceasta rana, iar folosind mouse-ul, voi dragi copii trebuie sa incepeti sa aveti mare grija de rana printesei Disney, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa faceti alegerile potrivite.

In acest joc pentru copii cu doctori, Belle are o infectie mare la degetul la care s-a taiat, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa faceti alegerile potrivite. Trebuie sa ii amplasati lui Belle pe rana medicamente cu antibiotic, astfel incat rana sa fie vindecata si sa vedeti cum puteti sa scapati de aceasta infectie. Trebuie ca folosind mouse-ul, sa ajungeti sa aveti un deget sanatos.

Dupa ce terminati toate problema medicala a printesei Disney, ea isi doreste in continuare sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa apasati pe butonul next, pentru a reusi sa treceti la urmatoare etapa a jocului de imbracat, de machiat si de coafat din Frumoasa si Bestia. Printesa Belle vrea sa aibao vestimentatie moderna, astfel ca trebuie sa cautati cu mouse-ul hainele cele mai dragute alaturi de o coafura noua si machiaje dragute, care sa arate cat de sanatoasa este printesa Belle pana la finalul acestui joc online. Distractie placuta!

 

Belle Urgenta la Deget

Cum se joaca Belle Urgenta la Deget?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.