Mia Excursie cu BFF in Hawaii

📅12.09.2020, jucat de: 1050 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mia Excursie cu BFF in Hawaii?

Va aducem astazi o super provocare aici pe site-ul nostru, unde o sa va intalniti alaturi de trei printese Disney in cel mai nou joc, Mia Excursie cu BFF in Hawaii, in care o sa vedeti ca trei fete dragute vor dori sa se distreze in Hawaii impreuna.

Acesta este o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care personajele principale vor fi Belle din Frumoasa si Bestia, Ariel din Mica Sirena si Moana printesa Exotica, iar voi o sa vedeti ca ele isi doresc sa se distreze impreuna intr-un din cele mai interesante excursii de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi.

Cele trei printese Disney urmeaza sa mearga impreuna la plaja in Hawaii, iar ele vor avea nevoie de ajutorul vostru sa isi pregateasca cele mai interesante versiuni de haine si de costume de baie pe care sa le poarte in mica lor vacanta in Hawaii, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum o sa faceti alegerile potrivite.

Fiecare din Moana, Ariel si Belle vor avea stiluri vestimentare diferite, insa ele vor avea nevoie de trei costume de baie, trei vestimentatii de plaja si trei outfit-uri in care sa se duca sa se distreze in club in Hawaii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti o gramada de culori interesante si de modele speciale pentru fiecare haina pe care o alegeti.

Veti vedea cum printesele Disney se vor distra de minune in excursia din Hawaii, iar orice printesa sau fata care va dori sa isi petreaca vacanta pe insula exotica va sti cum sa se imbrace datorita voua. Distractie placuta!

Mia Excursie cu BFF in Hawaii

Cum se joaca Mia Excursie cu BFF in Hawaii?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.