Simulator de Taxi in Oras

📅27.01.2020, jucat de: 1792 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator de Taxi in Oras?

Simulator de Taxi in Oras 2020 este cel mai nou joc online pentru copii pe care il puteti juca gratuit aici pe ajocuri.ro, unde dragi prieteni toti baietii pot gasi aceste jocuri cu masini 3D sau jocuri cu Taxi pe care sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta.

Voi dragi copii o sa vedeti cum acest nou joc cu taxi de pe site-ul nostru va avea 10 nivele diferite, in care trebuie sa conduceti un taxi 3D foarte interesant dar si foarte rapid. Voi trebuie sa aveti cat mai multi bani dupa fiecare nivel, insa pentru asta trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte rapizi, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa aveti o gramada de clienti.

Acest taxi 3D poate sa fie condus folosind tastele SAGETI, iar voi dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi dragi prieteni o sa reusiti sa explorati intregul oras 3D si sa aveti cat ma multi clienti. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece veti reusi sa vedeti cum clientii vostri vor fi pe fiecare strada, iar voi trebuie sa opriti in dreptul lor pentru a-i lua in masina, dupa care trebuie sa conduceti foarte repede inspre destinatia acestora pentru a avea un punctaj cat mai mare.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca o sa primiti bani doar daca nu facei nici un accident si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti cum puteti sa treceti de traficul din oras fara sa faceti accident. Trebuie sa vedeti cum puteti sa depasiti cat mai multe masini, insa in acelasi timp, o sa vedeti ca benzina sau motorina din taxi-ul vostru se va scurge foarte repede. Fiecare nivel se va termina in momentul in care nu o sa mai aveti combustibil.

Trebuie sa aveti un anumit punctaj sau peste el pentru a deschide urmatorul nivel, in care trebuie sa acumulati mai multi bani ca niciodata, astfel o sa aveti ocazia sa va cumparati noi taxi-uri 3D pe care sa le conduceti, iar voi o sa vedeti ca multe alte jocuri 2020 cu Masini 3D vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Simulator de Taxi in Oras

Cum se joaca Simulator de Taxi in Oras?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.