Printesa Schimbare de Nunta cu Vampiri

📅21.01.2020, jucat de: 852 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Schimbare de Nunta cu Vampiri?

Va puteti distra de minune astazi aici pe ajocuri.ro alaturi de personajele voastre preferate, iar voi o sa gasiti un nou joc Disney din categoria de jocuri cu Frumoasa si Bestia, in care o sa vedeti ca cele doua personaje principale urmeaza sa se casatoreasca, iar printesa Belle vrea sa aiba o nunta unica si de neuitat.

Printesa Disney din acest joc online va dori sa aiba o nunta a vampirilor in acest joc online de fete, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care puteti sa o ajutati pe Belle sa arate si sa se comporte exact ca un vampir. Acesta va fi un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa creati prima noastra nunta Disney cu vampiri aici pe site-ul nostru.

Belle este personajul principal, iar voi o sa vedeti ca folosind mouse-ul, trebuie sa ii creati frumoasei printese un machiaj de vampiri, ceea ce inseamna o fata cat mai palida, insa si culori aprinse precum rosul sau rozul, ceea ce o face pe Belle sa fie o fata vampir foarte draguta.

Coafura lui Belle este la fel de importanta, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi. O sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de modele de coafuri de vampiri pe care sa le folositi, insa trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum Belle va avea o coafura de vampiri dintre cele mai dragute.

Odata ce Belle este machiata si coafata pentru aceasta nunta cu vampiri, trebuie sa treceti la cel mai important pas din joc. Trebuie sa o ajutati pe Belle sa arate in intregime ca o mireasa vampir, astfel ca trebuie sa ii gasiti o rochie draguta si moderna pentru a fi siguri ca arata cat mai bine, ceea ce nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum Belle va gasi o rochie intunecata de vampir pe care sa o poarte la nunta.

Toata vestimentatia printesei Belle din Frumoasa si Bestia este pregatita, iar tot ce ramane de facut este sa creati aceasta nunta de vampiri folosind mouse-ul, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puteti sa gasiti o gramada de accesorii, decoratii dar si perdele sau culori pe pereti care sa faca aceasta nunta de vampiri cea mai interesanta de pe site-ul nostru. Distractie placuta!
 

Printesa Schimbare de Nunta cu Vampiri

Cum se joaca Printesa Schimbare de Nunta cu Vampiri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.