Supravietuire in Padure 2

📅19.01.2020, jucat de: 1478 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Supravietuire in Padure 2?

Cel mai nou joc 3D de pe site-ul nostru face parte din categoria de jocuri Minecraftsi este numit Supravietuire in Padure 2, in care dragi prieteni o sa vedeti ca Steve Minecraft a pregatit pentru voi o super aventura, in care sa va luptati impotriva altor jucatori online.

In acest joc Minecraft, voi dragi copii o sa va aflati in mijlocul padurii, unde folosind mouse-ul si tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI, trebuie sa faceti tot posibilul sa supravietuiti folosind toate obiectele pe care le gasiti si pe care le puteti folosi sa va ajute.

Inainte de a incepe jocul, trebuie sa va selectati un personaj Minecraft, astfel ca trebuie sa alegeti dintre un medic Minecraft, o fata sportiva Minecraft, un fermier Minecraft, un politist Minecraft sau un on om de birou Minecraft chiar aici pe site-ul nostru, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa alegeti personajul care credeti ca s-ar descurca foarte bine in mijlocul padurii.

Odata ce aventura voastra incepe, o sa vedeti ca veti fi intr-o lume 3D Minecraft din mijlocul padurii, unde trebuie sa invatati sa supravietuiti de unii singuri. Nu va fi usor, insa folosind tastele si mouse-ul, o sa ajungeti sa explorati cat mai mult padurea si o sa vedeti ca puteti sa colectati lemne pentru foc astfel incat sa nu va fie frig noaptea.

Pentru a supravietuii cat mai mult timp in padure, o sa vedeti ca veti avea nevoie de mancare, pe care o puteti culege daca o sa gasiti animale pe care le puteti omori pentru mancare si veti putea colecta si o gramada de alte obiecte care sa va ajute sa supravietuiti precum topoare, calculatoare sau gloante.

Padurea Minecraft nu este cea mai sigura de pe site-ul nostru, deoarece odata ce explorati prin padure, o sa vedeti ca sunt foarte multi zombie Minecraft pe care trebuie sa ii invingeti, deoarece dragi copii trebuie sa ii impuscati si sa le colectati gloantele sau chiar si noile arme Minecraft pe care le puteti folosi ulterior sa supravietuiti in padure. Distractie placuta!

 

Supravietuire in Padure 2

Cum se joaca Supravietuire in Padure 2?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D sau SAGETI si MOUSE-ul.