Box cu Troli

📅16.01.2020, jucat de: 893 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Box cu Troli?

Un nou joc in 2 persoane este gata sa apara pe ajocuri.ro, iar numele sau este Box cu Troli, un joc online de lupte pentru toti baietii de pe site-ul nostru si in care dragi prieteni o sa aveti ocazia pentru prima oara sa vedeti cum un trol face box cu un alt trol.

Acesti troli sunt antrenati special pentru a lupta in ringul de box, iar voi o sa vedeti ca ei sunt extrem de puternici si de rapizi in loviturile lor, astfel ca trebuie sa fiti extrem de bine pregatiti, deoarece este un joc cu box in 2 persoane, astfel ca va veti lupta impotriva unuia dintre prietenii vostri.

ACest joc box este unul special, deoarece poate sa fie jucat in doua moduri diferite, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerea potrivita. Pentru ca este un joc de lupte cu box, voi dragi copii o sa aveti si optiunea de a juca in single player sau de unul singur, astfel incat sa va antrenati impotriva calculatorului.

Odata ce va simtiti pregatiti, puteti sa intrati in modul 2 jucatori, in care o sa va luptati dupa reguli de box impotriva unui prieten care este cu voi acasa. Trebuie insa in acest joc sa folositi tastele O, P si Q, W pentru cei doi jucatori, astfel incat sa va controlati trolul luptator de box. Trebuie sa fiti rapizi si sa vedeti cum puteti sa aveti lovitura perfecta in momentul potrivit, astfel dragi copii o sa vedeti ca cei doi troli vor deveni cei mai buni adversari.

Va asteptam in continuare pe ajocuri.ro in categoriile de jocuri cu box, jocuri de lupte dar si jocuri de baieti in care sa va luptati impotriva celor mai buni oponenti. Distractie placuta!

 

Box cu Troli

Cum se joaca Box cu Troli?

Jucati-va folosind tastele Q, W pentru player 1 si O, P pentru player 2.