Tom si Jerry Soricelul Racheta

📅14.01.2020, jucat de: 2902 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Soricelul Racheta?

Odata ce intrati aici pe site-ul nostru, o sa gasiti jocul Tom si Jerry Soricelul Racheta, in care o sa va distrati in cea mai tare aventura Cartoon Network de pe site-ul nostru, in care trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Tom si Jerry.

In acest joc online Tom si Jerry, voi dragi copii o sa vedeti ca personajul principal este chiar Jerry, care de fiecare data incearca sa scape de Tom, iar astazi va avea un mare ajutorul, deoarece va avea o mica racheta in spate. Trebuie sa faceti tot posibilul ca pana la finalul acestui joc, sa folositi aceasta mica racheta in cel mai bun mod, astfel incat sa acumulati cat mai multe puncte si sa terminati aventura alaturi de Jerry.

Trebuie sa folositi mouse-ul din acest joc, deoarece o sa vedeti ca este un joc de actiune iar racheta din spate este activata doar cand apasati click pe mouse. Trebuie sa fiti siguri ca o sa activati racheta din ghiozdanul lui Jerry la momentul potrivit, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Jerry va avea o gramada de obstacole pe care trebuie sa le intreceti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte. Acest lucru nu va fi deloc usor, deoarece o sa vedeti ca aceste pericole sunt foarte bine ascunse.

Trebuie sa vedeti cum alaturi de Tom si Jerry, o sa faceti alegerile potrivite in acest joc online, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti la finalul acestui joc online de aventura.

Jerry este pregatit ca folosind mouse-ul si sa activati racheta in momentul in care Jerry trebuie sa zboare si sa sara peste garduri sau printre gaurile din pereti pentru a ajunge cat mai departe.

Misiunea voastra este importanta si trebuie sa il ajutati pe Jerry sa colecteze cat mai mult cascaval in acest joc pentru copii, iar voi o sa vedeti cat de multe puncte va asteapta la finalul acestui joc online Cartoon Network. Distractie placuta!

Tom si Jerry Soricelul Racheta

Cum se joaca Tom si Jerry Soricelul Racheta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.