Tom si Jerry de Imperecheat

📅04.08.2020, jucat de: 1892 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry de Imperecheat?

Aducem o gramada de jocuri interesante, iar astazi este randul lui Tom si Jerry sa se intoarca pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru cele doua personaje de pe Boomerang.

Astazi, Tom si Jerry de Imperecheat vine pe site-ul nostru ca cel mai nou joc online pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati cele mai noi jocuri de memorie, in care folosind mouse-ul, o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj.

Cele doua personaje Boomerang au pregatit o super provocare de memorie, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca alaturi de personajele voastre preferate, o sa ajungeti sa gasiti cele mai interesante imagini de pe site-ul nostru si o sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la final, o sa reusiti sa ii ajutati pe Tom si Jerry sa isi gaseasca fiecare imagine pereche. Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece sunt o gramada de piese de memorie in acest joc pentru copii, iar Tom si Jerry isi doresc sa terminati inainte ca timpul sa expire.

Diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu Tom si Jerry vor fi gata sa apara pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri distractive pe care o sa le intalniti in categoria de jocuri cu Tom si Jerry. Distractie placuta!

 

Tom si Jerry de Imperecheat

Cum se joaca Tom si Jerry de Imperecheat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.