Tom si Jerry Pinball cu Capcane

📅22.02.2021, jucat de: 658 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Tom si Jerry Pinball cu Capcane?

In curand pe micile si pe marile ecrane veti putea vedea un nou film cu Tom si Jerry, si iata ca pe site-ul nostru te poti deja juca jocuri bazate pe acest film, lucru pe care va invitam sa il faceti chiar in acest moment cu jocul intitulat Tom si Jerry Pinball cu Capcane, un joc pinball cum nu ati mai jucat in aceasta categorie pana acum, unde nici nu credem ca am mai avut jocuri pinball online pana acum.

Aparatul de pinball din fata ta va fi unul tematic, infatisand personajele din acest serial, si multe dintre obiectele puse pe el vor fi luate tot din film, cum ar fi diferite capcane de soareci pe care Tom a incercat sa le foloseasca impotriva rivalului sau. Scopu tau este sa arunci cu mintea pe aparat, si sa o faci sa loveasca cat mai multe lucruri.

Cu cat lovesti mai multe obiecte, cu atat se aprind mai multe lumini din ele, si se face galagie, lucru care iti aduce si puncte, asa ca incearca sa faci un punctaj cat mai mare. Apasa si tine apasat pe tasta sageata jos pentru a arunca cu mingea, si foloseste sagetile stanga si dreapta pentru a misca clapele si a tine mingea in joc.

Mult succes si distractie placuta va dorim, invitandu-te sa arunci o privire si peste alte jocuri noi si distractive pe care avem sa vi le oferim aici dupa acesta!
 

Tom si Jerry Pinball cu Capcane

Cum se joaca Tom si Jerry Pinball cu Capcane?

Folositi sagetile.