Curse Masini in 2

📅29.02.2020, jucat de: 513656 ori, voturi: 3011

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Curse Masini in 2?

Cursele cu masini in 2 jucatori sunt cele mai tari! Acum poti sa iti infrunti adversarul jucand acest joc cu masini in doi jucatori de la acelasi calculator.

Pentru a intra in joc va trebui sa selectezi numarul jucatorilor, dupa care unde se va desfasura cursa iar aici ai de ales patru nivele diferite: iarna pe zapada, toamna pe ploaie, vara pe soare si in desert si pe munte. Dupa ce ai facut aceste setari va trebui sa mergi mai departe si sa incerci sa iti alegi o masina cat mai puternice, incearca sa iei cea mai sportiva masina pe care o gasesti, deoarece te va ajuta in mod special in momentul in care ai un adversar pe masura ta. Dupa ce ti-ai ales tie o masina va trebui sa ii alegi si adversarului tau, respectiv celui de al doilea jucator o masina la fel, insa pentru a fi corect mai bine il lasi pe el sa isi aleaga propria masina.

Inca dupa prima cursa vei putea sa iti personalizezi masina, iar in felul acesta poti sa iti cumperi piese noi pentru masina ta, noss, nitro pentru a accelera puternic in curbe in mod special in momentul in care esti depasid de adversarul tau precum si tot felul de imbunatatiri la transmisia masinii, la roti, cauciucuri, motor si evacuare unde poti sa iti schimbi tobele si intreaga galerie de admisie.

Fiecare intrecere va cantari in fata celuilalt deoarece punctele se vor aduna in functie de cat de repede ai reusi sa ajungi in fata celuilalt jucator. Dupa cum poti observa, jocul este impartit in  doua, deci partea stanga a ecranului este pentru primul concurent, iar partea dreapta a monitorului este pentru cel de al doilea pilot.

Jocul de curse cu masini in doi este realizat in 3D, deci grafica este una de invidiat, iar in partea de sus a jocului fiecare adversar va avea disponibil timpul pe care l-a facut la fiecare nivel, cate lap-uri mai are de facut, cine este pe primul loc, si o mica harta care se actualizeaza in timp real pentru a sti cat de departe esti de primul concurent.

Nume Original: City Car Stunt 2

Curse Masini in 2

Cum se joaca Curse Masini in 2?

cu sagetile va trebui sa controlezi masina, iar de la W,A,S,D va trebui sa conduci cea de-a doua masina.