Fotbal cu Papusi

📅20.03.2021, jucat de: 900 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fotbal cu Papusi?

Daca esti impreuna cu un prieten si vreti sa va jucati jocuri cu fotbal in 2, trebuie neaparat sa incercati un joc precum Fotbal cu Papusi, care este exact acest tip de joc, dar care aduce foarte multe elemente noi si distractive care sa fie pe gustul tau, cum este faptul ca in loc de jucatorii clasici de fotbal, va veti juca impreuna cu niste papusi de panza, lucru despre care va spunem mai multe chiar acum si aici, asa ca fiti pe faza!

Ei bine, pentru inceput, alegeti daca va jucati singuri sau cu un al doilea jucator, fiecare alegand culoarea echipamentului sportiv pe care doriti sa o aveti, si alegeti si in ce fel de arena doriti sa aibe loca partida, avand un total de 10 nivele din care sa alegeti, si puteti incepe cu oricare.

Fiecare papusa este agatata de tavan, si folositi sagetile pentru a o misca, si tasta L pentru a lasa franghia, si celalalt jucator foloseste tastele W, A, S, D si bara de spatiu pentru acelasi lucru. Faceti in asa fel incat sa loviti mingea din mijloc si sa o trimiteti in poarta adversa, dand gol.

Jucatorul cu celel mai multe goluri inscrise va castiga partida de fotbal, este atat de simplu si distractiv, deci da-i start acum, si nu ezita sa ramai alaturi de noi, sa vezi si ce alte jocuri interesante avem pentru voi toti!

Fotbal cu Papusi

Cum se joaca Fotbal cu Papusi?

Jucatorul 1: sagetile, L. Jucatorul 2: W, A, S, D, bara de spatiu.