Plante vs Zombi

📅16.06.2013, jucat de: 94929 ori, voturi: 887

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Plante vs Zombi?

Un super joc cu plante si zombi in care cele doua caractere vor fi versus una contra cealalta, iar tu va trebui sa plantezi cat mai multe plante astfel incat sa reusesti sa iti duci misiunea la bun sfarsit si de ce nu sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe activitati de mare anvergura in joc. Fiecare zombi pe care reusesti sa-l detronezi va insemna mult pentru tine deoarece acesti zombi sunt de mare calitate si impuscandu-i vei obtine puncte bonus ce te vor ajuta atat pe tine cat si pe echipa din care faci parte, ajungand in acest fel in varful jucatorilor.

Planteaza plante carnivor mici, care arunca cu bile, precum si care mananca sau impusca si incearca astfel sa ajungi la finalul misiunilor pe care le ai, sa depasesti tot ceea ce iti iese in cale si de ce nu sa ajungi sa castigi noi activitati in jocul prezentat tie. Odata ce vei trece de primele nivele de dificultate vei ajunge sa castigi noi plante pe care sa le pui impotriva zombiilor ce iei ies in care, insa mare grija, deoarece daca zombii nu pot sa iasa exact asa cum trebuie ei te vor distruge, iti vor manca cu mare sete toate plantele pe care le-ai pus drept zod de bariera.

Impuscarea unui zombi din partea plantelor nu va fi deloc usor, deoarece acesti monstrii, mutanti genetici sunt foarte bine pregatiti si mereu au arme la ei impuscand tot ce le iese in cale in cazul in care nu sunt lasati sa ajunga in orasul florilor de unde sa se hraneasca cu totate plantele ce ie iese in care. Atacul plantelor este cu atat mai mare cu cat fiecare nivel de dificultate trece, iar numarul zombiilor se va injumatatii odata ce ajungi la finalul probelor.

Plante vs Zombi

Cum se joaca Plante vs Zombi?

cu mouse-ul va trebui sa plantezi cat mai multe plante alaturi de care sa reusesti sa iti duci la bun sfarsit misiunea ta impotriva zombiilor agresivi.