Septica Online

📅11.06.2013, jucat de: 75238 ori, voturi: 80

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Septica Online?

Jocul de septica este unul dintre cele mai vechi si mai interesante jocuri romanesti pe care toti romanii il joaca. Acum ai posibilitatea de a-l juca online atat pe calculator, mobil sau tableta de la tine de acasa impreuna cu multi alti prieteni pe care poti sa ii bati la celebrul joc septica. Pentru inceput va trebui sa sti ca jocul pe care poti sa-l joci este cu carti unguresti, iar cartile sunt: Inima Rosie, Duba, Frunza Verde, si Mac sau Ghinda. Prima data vei primi in mana 5 carti pe care trebuie sa le pui jos cat de repede poti, insa respectand regulile.

Pentru a pune jos o carte trebuie sa fie sau de aceasi culoare sau sa aiba acelasi numar ca si ultima carte pusa jos. In timpul jocului vei avea carti care te vor ajuta sa stai o tura, sa ii dai adversarului tau doua carti in plus sau patru sau mai multe. Unii dintre jucatorii de septica prefera sa anunte cand au ultima carte in mana, iar daca cel care urmeaza sa termine jocul a omis sa anunte, acesta va trebui sa ia din nou carti in mana.

In jocul de carti cu septica se vor elimina optarii, iar in total vor ramane in joc 32 de carti.

Septica Online

Cum se joaca Septica Online?

cu mouse-ul va trebui sa dai carte dupa carte in functie de ce carte este joc si sa incerci sa te scapi de cartile din mana.