Remi Etalat

📅19.12.2020, jucat de: 133237 ori, voturi: 307

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Remi Etalat?

Rummikub - este unul dintre cele mai populare jocuri de familie este acum online pe ajocuri.ro. Evident, este vorba despre jocul de remi, un joc foarte cunoscut de romani in care va trebui sa iti pui mintea la contributie astfel incat sa reusesti sa combini norocul, cu gandirea pe termen lung si totodata cu capacitatea de a crea combinatii de cifre in linie intr-un timp record pentru a castiga puncte bonus in fiecare minut.

Jocul de rummy contine 106 piese si 4 table de joc pentru fiecare jucator, insa de data aceasta, avand in vedere ca vorbim despre un joc virtual, vei putea sa joci impotriva calculatorului sau chiar in format multiplayer si sa iti inviti prietenii de pe Facebook sau instagram la un joc de remi.

Misiunea ta este sa creezi din ce in ce mai multe serii sau suite. O serie este considerata completa in momentul in care reusesti sa obti cel putin doua piese care au aceasi cifra dar de culori diferite, iar o suita este formata dintr-un sir de piese cu numere crescatoare, insa de aceasi culoare (1 negru, 2, negru, 3 negru, etc).
Developer: Kinkajoo

Remi Etalat

Cum se joaca Remi Etalat?

cu mouse-ul va trebui sa gestionezi jocul de remi.