Evadarea FNF

📅14.01.2022, jucat de: 2558 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Evadarea FNF?

Jocul Evadarea FNF urmeaza sa fie o experienta diferita de tot ce ai mai jucat pana acum in categoria de Jocuri FNF online, intrucat aceasta categorie este despre jocuri muzicale, dar acum te vei juca un joc cu evadari horror in 3D, in care tu trebuie sa il ajuti pe Boyfriend sa scape si sa gaseasca trei microfoane de aur pe care sa i le daruiasca lui GF si sa fie din nou impreuna.

Hai sa evadam din Friday Night Funkin' cu Boyfriend!

Tu vei alege in ce nivel de dificultate te vei juca, dar si care iti vor fi inamicii: Dad, Mom, sau amandoi deodata cu modul Double Trouble. Prin cele patru locatii (scoala, pivnita, casa, si spital) va trebui sa nu te lasi prins de acesti inamici, caci daca se intampla, pierzi si trebuie sa o iei de la inceput.

In schimb, foloseste obiecte ca sa evadezi, avand unele precum ochelarii, care te ajuta sa vezi prin ziduri cine te va ataca. Pentru a te misca foloseste WASD, F pentru ridicat obiecte si deschis usi, C pentru a te lasa in jos, L pentru cursor, space pentru a sari, shift pentru a alerga, si mouse-ul ca sa interactionezi cu lucrurile din jur.

Incepe distractia de speriat cu FNF chiar acum, si nu ezita sa iti inviti si prietenii la distractie, chiar daca sunt noi in categorie sau pe site!

Evadarea FNF

Cum se joaca Evadarea FNF?

Folositi WASD, mouse-ul, space, shift, C, L, F.