Sofer de Tir in Oras

📅07.11.2021, jucat de: 6138 ori, voturi: 68

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Sofer de Tir in Oras?

Tirurile nu prea intra in orase, decat daca au dimensiunile agreate de catre regulile de circulatie, si un astfel de tir vei conduce tu acum in cel mai nou joc cu camioane de pe site-ul nostru, care este si in 3d, si in 2 jucatori, deci ai o gramada de motive pentru care sa te distrezi cu el chiar acum!

Exploreaza orasul de la volanul unui camion, chiar acum!

Jocul iti ofera trei moduri in care poti sa te joci, moduri prin care poti castiga bani pe care sa ii folosesti sa cumperi pana la 13 vehicule in total, unul mai interesant decat celalalt.

Daca te joci in modul Misiuni, trebuie sa parcurgi trasee pre-stabilite prin care sa livrezi marfa la locurile potrivite, lucru care trebuie facut in timpul dat, si fara sa te accidentezi.

Daca alegi modul de Curse, da tot ce ai mai bun sa treci linia de sosire inaintea celuilalt camion, camion ce poate fi controlat de calculator sau un jucator real.

Ai si modul de Condus Liber, in care te plimbi cu tirul sau camionul ales de tine prin oras oriunde vrei, pentru a il explora. Folositi urmatoarele taste pentru a conduce camioanele:

  • Jucator Unu: W, A, S, D pentru condus, space pentru frana de mana.
  • Jucator Doi: SAGETILE pentru condus, J pentru frana de mana.

Noi v-am explicat tot ce trebuie sa faceti, deci ar trebui sa puteti sa-i dati jocului tot ce aveti mai bun chiar acum, si sa va distrati pe cinste cum doar pe site-ul nostru o poti face!

Sofer de Tir in Oras

Cum se joaca Sofer de Tir in Oras?

  • Jucator 1: WASD, space.
  • Jucator 2: SAGETI, J.