Gramada Squid Game

📅25.10.2021, jucat de: 885 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gramada Squid Game?

Continuam distractia oferita de categoria jocurilor calamarului acum si aici, cand echipa noastra de administrare este foarte entuziasmata sa impartaseasca cu voi toti jocul nou si foarte distractiv cunoscut ca Gramada Squid Game, un joc care nu a fost vazut in serial pana acum, deci veti avea parte de o experienta cu totul fresh, chiar si pentru categorie!

Faceti un mare grup pentru a castiga Jocul Calamarului!

Te vei folosi de mouse ca sa te misti cu membrii grupului tau prin desert, unde trebuie sa intri in alti jucatori care se misca pe acolo pentru a-i adauga la tine in grup, pentru ca facand un grup mai mare vei castiga mai multe puncte, si, pe deasupra, vei avea putere superioara asupra celorlalte grupuri.

Vei incepe cu un avatar al unui concurent masculin in trening verde, dar vei putea debloca si altii, precum o femeie concurent, garzile in rosu si cu masca pe fata, sau chiar papusa mecanica din jocul Lumina Rosie, Lumina Verde.

Premiza este simpla, distractia este garantata, deci speram ca vei incepe jocul chiar acum, si nu vei sta pe ganduri nicio clipa sa incerci si alte jocute ale categoriei!

Gramada Squid Game

Cum se joaca Gramada Squid Game?

Folositi mouse-ul.