Squid Game Provocarea Biscuitelui

📅23.10.2021, jucat de: 1120 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Squid Game Provocarea Biscuitelui?

Jocul cu biscuitele de miere este un joc care nu era prea cunoscut in afara tarilor Asiatice, motiv pentru care el a devenit acum foarte popular, si suntem bucurosi ca pentru prima data in categoria jocurilor Squid Game poate fi jucat si de catre voi prin intermediul internetului, fiind siguri ca va veti distra pe cinste cu aceasta provocare foarte interesanta!

Rupeti biscuitele la perfectie pentru a supravietui!

Pentru inceput, alegeti ce fel de forma vreti sa rupeti din biscuite, avand de ales intre cerc, triunghi, stea, si umbrela, dar va recomandam sa le incercati pe toate patru ca sa puteti sa va distrati la maxim cu acest jocut.

Pe urma veti taia forma din biscuite folosind fie bara de spatiu, fie dand click pe butonul verde, dar nu o faceti fara oprire, caci daca metrul de rupere de sus se umple pana la rosu, veti pierde instant.

Veti pierde si daca lasati cronometrul sa ajunga la zero secunde si nu ati terminat de taiat forma. Acum ca stiti cat de simplu este totul, dati-i bataie la joc, si ramaneti aproape pentru si mai multa distractie, in fiecare zi!

Squid Game Provocarea Biscuitelui

Cum se joaca Squid Game Provocarea Biscuitelui?

Folositi mouse-ul sau bara de spatiu.