Squid Game Prinde Jucatorii

📅23.10.2021, jucat de: 1183 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Squid Game Prinde Jucatorii?

Revenim chiar in acest moment cu noi Jocuri Squid Game online pentru fiecare dintre voi, stiind cu certitudine ca aceasta categorie este foarte bine primita pe site-ul nostru, intrucat are in prim-plan cel mai popular serial al momentului din intreaga lume!

Squid Game Prinde Jucatorii este un joc de actiune in 3d in care vei juca rolul unui paznic in costum rosu si cu masca, care trebuie sa mentii ordinea si regulile jocului!

Prindeti jucatorii care vor sa scape din Squid Game!

In fiecare nivel trebuie sa prindeti si sa opriti toti concurentii in trening verde pentru a completa nivelul, lucru care trebuie facut inainte sa se scurga timpul acordat pentru asta, pentru ca altfel veti pierde.

Va veti misca prin fiecare camera cu mouse-ul, si trebuie sa va loviti de concurenti pentru a-i opri. La sfarsit de nivel primesti puncte la schimb, si cu cat ai oprit mai multi concurenti, cu atat va fi punctajul tau mai mare.

Mult succes iti dorim de la nivel la nivel, sperand sa te vedem castigand intreg jocul, si speram sa te vedem apoi jucand si alte jocuri noi si inedite ale noastre, cum doar aici puteti gasi!

Squid Game Prinde Jucatorii

Cum se joaca Squid Game Prinde Jucatorii?

Folositi mouse-ul.