Jocul Calamarului Podul de Sticla

📅21.10.2021, jucat de: 1032 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jocul Calamarului Podul de Sticla?

Fara indoiala, daca ai vazut Squid Game pe Netflix, jocul Podul de Sticla a fost cel mai palpitant dintre toate, intrucat nu este un joc in care sa fie vorba de dibacie sau inteligenta, ci pur si simplu de noroc, deci daca crezi ca tu ai fi putut sa il treci, poti testa asta acum jucandu-te pe site-ul nostru un joc minunat precum Jocul Calamarului Podul de Sticla!

Trece podul de sticla pentru a supravietui!

Podul este format din tigle de sticla de doua feluri: sticla intarita, pe care poti sa calci fara probleme, sau sticla slaba, pe care daca calci, se va sparge, vei cadea in abis, si vei pierde.

Alege intre nivelele de dificultate de la 1 la 5, si apoi foloseste-te de tastele sageti ca sa te misti de pe o platforma de sticla pe alta, incercand sa treci podul inainte sa se scurga timpul acordat pentru asta, caci altfel pierzi.

Uita-te cu atentie la sticla, si vei putea vedea diferenta intre cea slaba si cea tare, deci ai deja un avantaj, de care speram ca te vei folosi la maxim. Mult succes iti dorim, si un timp pe cinste cu toate jocurile categoriei, nu doar acesta!

Jocul Calamarului Podul de Sticla

Cum se joaca Jocul Calamarului Podul de Sticla?

Folositi sagetile.