Mickey si Spidey Jocuri de Halloween

📅08.10.2021, jucat de: 2170 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mickey si Spidey Jocuri de Halloween?

Halloween este fara indoiala printre cele mai asteptate sarbatori pentru personajele tale favorite de la Disney Junior, si in acest moment ai sansa sa te distrezi la maxim cu Mickey Mouse, Spiderman, dar si cu personaje din Fancy Nancy, Vampirina, Prietenii Catelusi, sau Muppet Babies!

Distreaza-te de Halloween cu toti prietenii tai de la Disney Junior!

Pentru inceput, iti spunem despre cele doua jocuri originale pe care le poti juca doar cu Mickey sau cu Spidey. In jocul lui Mickey vei da click pe baloanele care au aceeasi culoare ca cel aratat in sticla, trebuind sa faci un punctaj cat mai mare inainte sa se scurga timpul.

Cat pentru jocul lui Spidey, este tot de indemanare, in care vei folosi mouse-ul ca sa sari de pe o platforma miscatoare pe alta, trebuind sa incerci sa ajungi cat mai sus si sa faci un punctaj cat se poate de mare.

Un al treilea joc este unul de memorie unde vei da click pe doua usi ca sa vezi personajele din spatele lor, si cand este acelasi personaj, vei face o potrivire, trebuind sa gasesti toate perechile de personaje identice.

Ultimul joc este si cel mai relaxant, un joc creativ de decorare in care iti vei crea propriul scenariu si propriul tablou cu personajele si lucrurile din serialul pe care l-ai ales, si fa aceasta priveliste sa fie cat mai de Halloween posibil.

Incepe distractia chiar acum, si nu ezita sa iti inviti si prietenii la distractia de Halloween, doar aici!

Mickey si Spidey Jocuri de Halloween

Cum se joaca Mickey si Spidey Jocuri de Halloween?

Folositi mouse-ul.