Condu Sau Mori

📅02.10.2021, jucat de: 798 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Condu Sau Mori?

Jocurile cu zombi sunt foarte distractive intotdeauna, dar poate deveni plictisitor sa ii impusti, asa ca se merita sa incerci alte feluri prin care sa te scapi de ei, cum ar fi sa conduci cu o masina muscle car din America, lucru pe care te invitam cu mult entuziasm sa il faci chiar acum prin jocul incredibil intitulat Condu Sau Mori!

Foloseste masina pentru a supravietui apocalipsa zombi!

Foloseste tasta W pentru a accelera, si tastele A si D pentru a roti masina in timp ce conduci pe fiecare traseu, dand tot ce ai mai bun pentru a lovi si dobori toti zombi pe care ii intalnesti.

Ai mare grija la diferitele obstacole care pot aparea, pentru a nu te lovi, sau a face accident, caci poti pierde jocul in acel moment, sau daca te lasi inconjurat de prea multi zombi.

Fiecare traseu nou pe care vei conduce va avea mai multi zombi de lovit cu masina, dar castigand puncte vei putea sa mergi in garaj si sa cumperi noi masini cu care sa te joci.

Vei incepe cu modul de poveste, unde ai multiple nivele de trecut, si pe urma vei putea debloca si modul de curse, unde dai tot ce ai mai bun sa castigi pe traseu cu zombi impotriva celorlalte masini. Mult succes iti dorim!

Condu Sau Mori

Cum se joaca Condu Sau Mori?

Folositi tastele W, A, D.