Apocalipsa Moto

📅12.03.2021, jucat de: 720 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Apocalipsa Moto?

Este stiut ca baietilor le place foarte mult sa joace jocuri cu motociclete dar si jocuri cu zombi, asa ca este garantat ca se vor distra pe cinste cu un joc nou in care au ambele elemente, joc intitulat Apocalipsa Moto, unde va trebui sa calatoresti printr-o lume invadata de zombi, gasita la sfarsitul ei, si vei face asta calare pe o motocicleta rapida si super tare!

Ei bine, pentru a accelera si a incetini cu motocicleta ta te vei folosi de sagetile dreapta si stanga, si vei apasa pe tasta sus ca sa faci sarituri. Ai grija cum conduci, caci daca te accidentezi de prea multe ori facand lucruri riscante, vei pierde din bara de viata, si sa o pierzi pe toata inseamna sa pierzi si jocul.

Da tot ce ai mai bun sa ajungi la capatul unui nivel intr-un timp rapid, si pe parcurs sa lovesti si sa distrugi cat mai multe masini sau zombi pe care ii intalnesti, primind monede in schimb pentru performanta ta. Cu cat te descurci mai bine, cu atat mai multe stele vei primi la sfarsitul nivelului, de la 1 la 3.

Mult succes in aventura ta palpitanta cu zombi si motociclete, si nu ezita sa arunci un ochi si peste celelate jocuri de baieti super distractive ale site-ului nostru, toate disponibile gratuit!

Apocalipsa Moto

Cum se joaca Apocalipsa Moto?

Folositi sagetile.