Atacul Maestrilor pe Motocicleta

📅21.06.2020, jucat de: 772 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Atacul Maestrilor pe Motocicleta?

Un nou joc 3D de baieti cu motociclete 3D apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni o sa aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai interesante jocuri de baieti pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Acesta este un nou joc de curse cu motociclete 3D, in care dragi copii am pregatit pentru voi o super motocicleta 3D pe care o puteti conduce folosind MOUSE-ul, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa ajungeti pana la linia de finish pana la finalul acestui joc si sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Voi dragi copii o sa vedeti ca miscand mouse-ul stanga dreapta, o sa indreptati si motocicleta 3D in aceeasi directie. In fiecare cursa cu motociclete pe care o incepeti in acest joc de baieti, o sa aveti cinci sau sase adversari, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa terminati cursa pe primul loc.

Suntem siguri ca o sa va distrati chiar daca trebuie sa ocoliti o gramada de obstacole, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati puncte, deoarece odata ce ocoliti obstacolele, o sa puteti sa prindeti fiecare bonus si fiecare boost de viteza, care o sa va faca motocicleta 3D sa prinda viteza din ce in ce mai mare. Distractie placuta!

 

Atacul Maestrilor pe Motocicleta

Cum se joaca Atacul Maestrilor pe Motocicleta?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.