Calugarita Malefica si Scoala Bantuita

📅27.09.2021, jucat de: 1601 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Calugarita Malefica si Scoala Bantuita?

Niciodata nu vom ezita sa va oferim cele mai noi jocuri horror online de cea mai mare calitate pe site-ul nostru, lucru pe care ne bucuram sa il facem chiar in acest moment, cand echipa noastra administrativa impartaseste cu voi toti un joc nou si deosebit precum Calugarita Malefica si Scoala Bantuita!

Supravietuieste ororile calugaritei si a scolii de groaza!

Intr-o scoala abandonata te vei afla inconjurat de o gramada de monstrii, fantome, si pericole, toate conduse de forta raului predominanta, si anume o calugarita posedata de un demon.

Tu trebuie sa supravietuiesti aceste creaturi, si poti sa o faci in doua moduri:

  • In Modul Escape, unde trebuie sa rezolvi puzzle-uri si sa gasesti moduri de a avansa printre sali si a fugi de monstrii, sau..
  • In Modul Shooter, unde tu vei omori toti monstrii si demonii, impuscandu-i, pentru a-i omori inainte ca ei sa te omoare pe tine.

Pentru a te misca vei folosi tastele W, A, S, D, mouse-ul pentru a tinti si a trage, shift pentru alergare, space pentru sarire, X pentru a te furisa, CTRL pentru a te lasa jos, F pentru a interactiona cu obiecte, G pentru grenazi, si R pentru a reincarca munitia.

Totul este atat de simplu si distractiv, chiar daca putin de groaza, asa ca va uram toate cele bune, si un timp de neuitat!

Calugarita Malefica si Scoala Bantuita

Cum se joaca Calugarita Malefica si Scoala Bantuita?

Folositi tastele W, A, S, D, mouse, spatiu, CTRL, shift, R, F, G, X.