Campionii Penalty 21

📅05.08.2021, jucat de: 828 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Campionii Penalty 21?

Jocurile cu penalty-uri sunt printre cele mai populare jocuri fotbal online pe care le poti juca pe site-ul nostru, nici macar nu incape o indoaiala despre asta, motiv pentru care suntem foarte bucurosi in acest moment sa impartasim cu toti jocul intitulat Campionii Penalty 21, un joc unde si tragi la poarta, si aperi, deci vei avea distractie pe doua planuri, cum doar aici poti avea parte!

Trage, apara, si castiga meciurile de fotbal!

La fel ca si o confruntare penalty, tu si echipa adversa veti trage si veti apara pe rand, si tu vei juca ambele roluri, si cel de atacant, si cel de portar, si daca marchezi mai multe goluri ca echipa adversa, vei castiga.

Pentru a trage, vei avea de selectat directia, puterea, si inaltimea la care sa tragi la poarta, si cand toate trei au fost selectate prin a da click, vei trage.

Pe urma, ca sa aperi, pur si simplu dai click in partea in care vrei sa sari si sa aperi mingea. Iti uram mult succes, distractie placuta, si speram sa te vedem incercand si alte jocute noi si distractive ale zilei, doar aici!

Campionii Penalty 21

Cum se joaca Campionii Penalty 21?

Folositi mouse-ul.