Stick Clash Online

📅19.06.2021, jucat de: 717 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stick Clash Online?

In continuare pe site-ul nostru ai sansa sa te distrezi pe cinste cu un joc inedit care combina lumea oamenilor bat cu lumea jocurilor de strategie cu razboi, si chiar cu matematica in acelasi timp, fiind o experienta de neuitat, asa ca hai sa vedem ce ai de facut in Stick Clash Online, chiar acum si aici!

Infrange armata inamica prin puterea adunarii!

Tu vei controla o armata de oameni bat de culoare albastra, si dusmanii tai sunt oamenii bat de culaore rosie, care au si un sef, un boss pe care trebuie sa il infrangi in fiecare nivel pentru a putea avansa la urmatorul.

Pentru a ajunge la boss va trebui prima data sa ii infrangi fortele, dand click in directia in care vrei sa ataci. Tu ai un numar deasupra soldatilor tai, asa ca ataca soldati inamici care au un numar mai mic peste ei, ca sa castigi.

Odata ce ai castigat o astfel de batalie, vei adauga numarul lor la armata ta, si astfel trebuie sa aduni destula putere ca sa ai un numar mai mare ca inamicul principal din fiecare nivel, pentru ca sa il poti in infrange.

Noi iti uram mult succes, distractie placuta, si speram sa te revedem aici, caci avem inca multe jocuri noi si distractive sa vi le oferim!

Stick Clash Online

Cum se joaca Stick Clash Online?

Folositi mouse-ul.