Vampirina prin Spatiu

📅18.06.2021, jucat de: 994 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vampirina prin Spatiu?

Cand Jocuri cu Vampirina noi sunt adaugate pe site-ul nostru, poti pune pariu ca sunt foarte distractive si interesante, dupa cum iti vom demonstra in acest moment, cand echipa noastra de administrare iti ofera minunatul joc intitulat Vampirina prin Spatiy (Soaring Through Space)!

Zboara prin spatiu cu vampirita noastra favorita!

In acest joc vei zbura pe planete din sistemul nostru solar, cum ar fi Mercur, Venus, Marte, sau chiar Luna Pamantului, si trebuie sa zbori si sa dai tot ce ai mai bun sa strangi un numar cat mai mare de stelute pana la sfarsitul traseului.

Pentru a zbura te vei folosi de mouse, danc click cand vrei sa urci, si lasand de mouse cand vrei sa cobori, trebuind sa alternezi intre ele pentru a evita obstacolele, cum ar fi vartejurile de vant, sau alte obstcole specifice pentru fiecare planeta.

Ai la dispozitie doar trei veiti, deci nu le pierde, daca nu vrei sa pierzi si jocul, dar tine minte ca poti strange vieti noi de pe traseu, in forma de inimi. Ce mai astepti? Da-i start distractiei chiar acum, si stai alaturi de noi, sa nu ratezi niciun alt jocut nou al zilei!

Vampirina prin Spatiu

Cum se joaca Vampirina prin Spatiu?

Folositi mouse-ul.