Disney Junior de Imperecheat

📅24.06.2020, jucat de: 4018 ori, voturi: 14

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Disney Junior de Imperecheat?

Cel mai nou joc online Disney Junior apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale sunt majoritatea animale, astfel ca suntem siguri ca o sa va placa. Acest joc de memorie se numeste Disney Junior de Imperecheat si li puteti gasi in foarte multe categorii de jocuri online.

Astazi o sa aveti ocazia sa va intalniti alaturi de personaje precum Mickey Mouse, Vampirina, Puppy Dog Pals sau Mira Detectiv Royal si TOTS. Aceste personaje sunt printre cele mai populare de pe Disney Channel, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa ii ajutati pe fiecare din ei sa isi gaseasca imaginile pereche.

In fiecare nivel al acestui joc, indiferent voi dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de aceste personaje Disney fie ele umane sau animale. Jocul va avea doua moduri diferite, atat cel cu diferente cat si cel de memorie, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le terminati pe fiecare folosind mouse-ul, pentru a avea cel mai mare punctaj.

Personajele Disney in modul de memorie vor avea cate o pereche de imagini interesante si dragute, pe care voi trebuie sa le imperecheati, astfel ca trebuie sa intoarceti fiecare piesa de memorie in acelasi moment pentru ca ele sa se imperecheaza.

In modul cu diferente, o sa vedeti doua imagini care la prima vedere pot sa apara identice, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum personajele Disney Junior din acest joc online vor fi pregatite pentru ca voi sa va distrati de minune. Distractie placuta!

 

Disney Junior de Imperecheat

Cum se joaca Disney Junior de Imperecheat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.