Aventura Thrift a lui Charli

📅17.06.2021, jucat de: 667 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura Thrift a lui Charli?

Nu cade nicio indoiala ca Charli D’amelio este una dintre cele mai populare fete de pe TikTok in acest moment, aceasta fiind si motivul pentru care jocuri de machiat si imbracat cu ea apar foarte des, cum se intampla in acest moment, cand esti invitat sa te distrezi la maxim cu jocul Aventura Thrift a lui Charli!

Ajut-o pe Charli sa arate bine chiar si in haine SH!

Pentru primul nivel al jocului ce trebuie sa faci este machiajul acestei vedete, etapa in care te poti folosi de cosmetice precum ruj, farduri, pudra, vei putea sa modifici genele fetei, si cu butonul in forma de oglinda ii vei putea modifica freza.

Pentru etapa de imbracare, alege dintre hainele de la second pe cele care ti le plac cel mai mult, combinandu-le cu siguranta intr-un mod cat se poate de frumos, alege o pereche de pantofi care sa mearga cu tinuta, si accesorizeaza cu ochelari, palarii, sau bijuterii.

Odata ce Charli iese pe strada sau posteaza pe internet in tinuta pregatita de tine, suntem siguri ca toate fanele sale o vor adora, si poti fi multumita pentru asta, noi invitandu-te sa continui distractia prin a juca si alte jocuri de fete pe site-ul nostru!

Aventura Thrift a lui Charli

Cum se joaca Aventura Thrift a lui Charli?

Folositi mouse-ul.