Apocalipsa Monstrului Sirena

📅14.06.2021, jucat de: 1308 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Apocalipsa Monstrului Sirena?

A trecut ceva timp de cand ti-am oferit ultima data jocuri horror online noi pe site-ul nostru, dar iata ca iti oferim aceasta oportunitate pentru distractie chiar acum, cand echipa noastra de administrare iti ofera sansa sa te joci jocul incredibil Apocalipsa Monstrului Sirena!

Supravietuieste insula monstrilor, chiar acum!

Rolul pe care il vei juca in acest joc este de soldat trimis pe instula monstrului Sirena, un monstru inalt cu un corp uman dar foarte osos, si al carui cap este o sirena, asa ca atunci cand auzi ca si o alarma, ai grija, caci este prin preajma, si trebuie sa fugi.

Nu fugi totusi de ceilalti monstrii pe care ii intalnesti pe insula, ci da tot ce ai mai bun sa ii impusti si sa ii distrugi, in timp ce le eviti atacurile, si tu in schimb supravietuiesti. Poti gasi arme si obiecte folositoare pe traseu.

In timp ce faci toate astea, trebuie si sa plasezi camere de surpravietuire pe toata insula, caci aceasta a fost misiunea incredintata tie. Misca-te cu tastele sageti, si foloseste mouse-ul pentru a trage cu arma.

Distractie placuta iti dorim, si cu mare drag te reinvitam pe site-ul nostru zilnic, caci mereu va oferim cele mai noi si distractive jocuri de pe internet!

Apocalipsa Monstrului Sirena

Cum se joaca Apocalipsa Monstrului Sirena?

Folositi sagetile si mouse-ul.