Parkour cu Vectorul

📅05.06.2021, jucat de: 609 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parkour cu Vectorul?

Cu mare drag va invitam chiar in acest moment sa va distrati la maxim cu unul dintre cele mai tari jocuri de alergat si sarit pe care le-am avut pe site-ul nostru in ultima perioada, un joc de calitate ce poate fi jucat si pe telefoanele mobile, intitulat Parkour cu Vectorul, sau Vector Rush, pe Limba Engleza!

Alearga si sari pe acoperisuri ca sa iti salvezi viata!

Un om total in negru, numit Vector, alearga pe acoperisurile orasului pentru a evita energia distrugatoare din spatele sau, care mananca si distruge tot ce ii sta in cale, asa ca ajuta-l sa nu fie prins din urma de ea.

Pentru a face asta va trebui sa te folosesti de mouse pentru a-l face sa sara, sarind peste cladiri, peste prapastii, si pentru a evita orice obstacole sau capcane de pe traseu, si astfel sa nu mori, caci nu vrei asta, nu?

Fiecare nivel e mai complicat decat cel de dinainte, si noi te incurajam de fiecare data sa strangi orice obiecte gasesti pe traseu, ca sa ai trei din trei stele la sfarsitul lor, si sa cumperi trucuri pe care le poti apoi efectua.

Mult succes, distractie placuta, si speram sa te revedem, caci ziua nu s-a incheiat, si urmeaza si alte jocute noi si distractive, doar pentru tine!

Parkour cu Vectorul

Cum se joaca Parkour cu Vectorul?

Folositi mouse-ul.