Lupta Familiilor

📅01.06.2021, jucat de: 58 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Lupta Familiilor?

Dragi vizitatori ai site-ului nostru, bine v-am gasit pe site-ul nostru chiar acum, unde va oferim unul dintre cele mai tari jocuri quiz online, joc inspirat de un format precum Family Feud, cunoscut la noi in tara ca Ce Spun Romanii?.

Daca te-ai uitat mult la serial si ai vrea sa ai si tu aceeasi experienta, dar esti prea rusinos pentru a merge la TV, jocul acesta este pentru tine, si iti explicam ce trebuie sa faci chiar acum!

Cum sa castigi la acest joc chestionar?

Ei bine, pentru fiecare intrebare primita, unde trebuie sa numesti diferite lucruri, ai cinci raspunsuri care au fost cel mai frecvent date la chestionare, si daca ghicesti macar un raspuns, ai avansat la urmatoarea intrebare.

Pentru a-ti introduce raspunsul, foloseste tastatura. Daca dai trei raspunsuri gresite la rand, unul dupa celalalt, vei pierde jocul, si trebuie sa o iei de la inceput, deci fiti atenti ce raspunsuri dati, nu e graba!

Noi putem doar sa iti dorim mult succes, sa te invitam sa te distrezi chiar acum si aici, si speram sa te vedem incercand si alte jocute ale noastre, nu vei regreta!

Lupta Familiilor

Cum se joaca Lupta Familiilor?

Folositi mouse-ul.