Inimile Stea

📅31.05.2021, jucat de: 762 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Inimile Stea?

Doar dupa titlul si imaginea acestui jocut intitulat Inimile Stea (Heart Star) poti sa iti dai seama ca jocul acesta este plin de dragoste, dar si plin de distractie si cu multe provocari, el fiind unul dintre cele mai interesante jocuri puzzle interactive si de aventura pe care le-am avut pana in acest moment pe site-ul nostru!

Adu impreuna cei doi iubiti si rezolva puzzle-urile!

Fiecare nivel reprezinta un puzzle de rezolvat, si nu unul cu piese, ci unul activ si de aventura, cu platforme, unde trebuie sa faci ca cei doi iubiti sa stea pe aceeasi platforma, caci doar atunci ai castigat nivelul.

Fata rosie poate sa treaca prin blocurile si portiunile albastre, iar baiatul albastru poate sa treaca prin blocurile si lucrurile de culoare rosie, asa ca folosindu-va de aceasta informatie, gasiti cea mai buna ruta pe care sa o ia amandoi si sa fie impreuna.

Pentru a va misca va veti folosi de tastele sageti dreapta si stanga, pentru a sari veti apasa tasta sageata sus, si cu tasta G schimbati intre cele doua personaje oricand va doriti.

Ce mai astepti? Incepe distractia chiar acum, da tot ce ai mai bun la joc, si ramai aproape pentru si mai multe distractie oferita aici!

Inimile Stea

Cum se joaca Inimile Stea?

Folositi sagetile, tasta G.