Moda de Oscar pe Covorul Rosu

📅30.05.2021, jucat de: 620 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Moda de Oscar pe Covorul Rosu?

Nu ezitam nicio clipa sa oferim vizitatorilor nostrii cele mai bune jocuri pentru fete online de pe internet, motiv pentru care si in acest moment echipa noastra de administrare va pune la dispozitie un astfel de jocut, joc intitulat Moda de Oscar pe Covorul Rosu, ce nu trebuie ratat pentru nimic in lume!

Ajuta fetele sa arateextraordinar pe covorul rosu de la premiile Oscar!

Fiind invitate la un eveniment asa de prestigios, unde toata lumea e imbracata in cele mai bune haine de al casele de moda renumite in intreaga lume, si fetele din acest joc vor sa se ridice la asteptari, si daca tu le vei fi stilista, cu siguranta vei reusi!

Pentru asta vei incepe prin a le face machiajul, unde poti sa aplici ruj, farduri pentru deasupra ochilor, sau pudra pentru obraji, si daca iti doresti poti sa le schimbi si culoarea ochilor.

Alege apoi tinuta care li se potriveste cel mai bine, gaseste si o freza frumoasa, si accesorizeaza look-ul lor cu bijuterii, posete, sau ochelari, pentru un look si mai bine definit!

Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si daca vrei sa incerci si alte jocute ale noastre, stai aproape, caci sunt pe aproape!

Moda de Oscar pe Covorul Rosu

Cum se joaca Moda de Oscar pe Covorul Rosu?

Folositi mouse-ul.