Fete Adorabile Moda Valentino

📅05.01.2021, jucat de: 498 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fete Adorabile Moda Valentino?

Valentino este fara indoiala una dintre cele mai mari si prestigioase case de moda din intreaga lume, asa ca atunci cand fetele adorabile din cel mai nou joc de imbracat online gratis al site-ului nostru au auzit ca pot sa se imbrace cu astfel de haine, au fost foarte bucuroase, si s-au bucurat si mai tare pentru ca tu esti cel care le poti imbraca in acest joc, devenind astfel o experta in fashion.

Daca vrei sa aflii cum poti sa le imbraci, ca sa-ti fie usor, niciun stres, incat te invatam chiar aici si acum! Inainte te a incerca orice fel de haina, trebuie sa te asiguri ca machiajul fetelor e ce trebuie, asa ca vei incepe cu putin de make-up, folosind cosmetice precum ruj de buze, farduri pentru obraji si ochi, dar poti tot aici sa le modifici si culoarea ochilor.

Cand imbraci fetele, vei folosi panoul din dreapta, de unde vei putea alege bijuterii incredibile precum cercei si lantisoare, si trebuie sa le alegi ca sa se potriveasca cu tinuta pe care ai ales-o, dar si cu freza, avand o gramada de haine si de frizuri de incercat. E asa de simplu, asa ca incepe distractia chiar acum!

Fete Adorabile Moda Valentino

Cum se joaca Fete Adorabile Moda Valentino?

Folositi mouse-ul pentru imbracarea fetelor!